Sikersztorik és márkák

Vízangyal Beauty


A Szentkirályi Ásványvíz-alapú hidratáló testápolók, kézkrémek, frissítő tusfürdők, szappanok és kollagénes italok az ásványvíz tisztaságával hozzák el a természetesség élményét a fürdőszobákba. Balogh Levente – a márka alapítója – már évek óta azon dolgozik profi szakemberek bevonásával, hogy a kincset érő Szentkirályi Ásványvizet ne csupán belső, de külső felhasználásra is hasznosítani lehessen. A jégkorszaki lencséből származó ásványvíz a legszigorúbb ellenőrzések mellett kerül a palackokba, és most már a bőrtápláló összetevők (urea, sheavaj, szőlőmagolaj, argánolaj) mellé felsorakozva a szépségápolási termékekbe is. A Vízangyal szépségápolási kollekciója három termékcsaládból áll: Aquatic Blue, Hydro Fresh és Floral Empire.

"A művészet adta, a természet ihlette, a technológia alkotta."

Balogh Levente
Vízangyal kék kézkrém

Vízangyal Szalon


A Vízangyal első termékeinek piacra dobása után megnyitotta kapuit egy olyan életmódközpont, ahol a külső és belső hidratálást egy helyen élvezhetik a vendégek. A Vízangyal Health & Beauty Center a hét minden napján várja a feltöltődni vágyókat. A szalon 3 kezelő kabinnak ad otthont, melyek színeik tekintetében tükrözik az eredeti vonalat. A kék kabin az avatar arckezelő fantázianevet kapta, ahol ásványvíz alapú hidratáló kezeléseink hozzájárulnak a sejtek megújulásához. A rózsaszín kabin a relax testkezelések színhelye, ahol a zsírbontó kezelések mellett a teljes test hidratálására és relaxációjára helyezik a hangsúlyt szakembereink. A harmadik kabin, a fitt zöld szoba mozgásra buzdít mindenkit, így külső-belső feltöltődés a privát jóga- és pilates alkalmakon is értelmet nyer.  

"Jómagam egyszerű üzletember vagyok. A legtöbbet nem az iskolában, hanem édesapámtól, a sportból, valamint az életben tapasztalt krízishelyzetekből és sikerekből tanultam."

Vízangyal belső tér
Balogh Levente a Vízangyalban

Lenoa Coffee

A Lenoa Coffee&Shop franchise ötletét 2021-ben Balogh Levente hozta létre, akinek az volt az elképzelése, hogy modern, elegáns, letisztult stílusú kávéházi élményt teremtsen Magyarországon és azon túl. A brand filozófiája: prémium minőségű kávé, kellemes és barátságos légkör, kiváló kávéitalok és nagyszerű kiszolgálás. A Lenoa Coffee&Shop üzleteinek a számát évről évre szeretnénk tovább növelni és ezzel erős márkaidentitást szeretnénk felépíteni, amely a világ legjobb ültetvényeiről származó kávészemekből prémium espresso alapú ínyenc kávéra, autentikus kézműves élelmiszertermékekre és kellemes légkörre épül minden üzletben. Különleges kávék és nagyszerű légkör jellemzi a Coffee Lenoa márkát, amit szeretnénk minél több emberrel megismertetni.

"A Lenoa kávékészítés folyamatainál a fogyasztóink elégedettségére és mosolyára gondolunk."

Balogh Levente
Lenoa Coffee

Szentkirályi Ásványvíz

A Szentkirályit 1993-ban fedezte fel a szörp és üdítő gyártásával foglalkozó Vitapress Kft. tulajdonosa, Balogh Sándor. A családi vállalkozás az előállításhoz szükséges nagy mennyiségű víz miatt a Kecskeméttől 20 km-re, Szentkirályon található telephelyen fúratott kutat, a laboratóriumi vizsgálat során pedig azonnal kiderült: nagy tisztaságú és élettanilag létfontosságú ásványianyag-összetételű vizet találtak. A Szentkirályi Kft.-t 2003-ban alapították és ettől kezdve Balogh Levente ügyvezető, tulajdonos irányította. Egy évvel az alapítás után a Szentkirályi ásványvíz a legszigorúbb szabályok szerint ítélő szakmai bírák döntése alapján a világ legjobb ásványvize lett: szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar-díjat. A Balogh család a kezdetektől tudta, hogy magas tisztaságú ásványvízre leltek.

"Balogh Levente a nemzetközi márkaépítés mestere már több, mint húsz éve azon dolgozik, hogy a Szentkirályi ne csak hazánkban, de az egész világban egy nemzetközileg elismert márka lehessen."

Szenkirályit jégre rakták
Balogh Levente

Jelentkezzen tanácsadásra és legyen sikeresebb!