Megjelenések

Hírek, érdekességek és megjelenések az elmúlt hetekből aktuálisan Balogh Leventéről.Üzleti cikkek, befektetések, gazdasági tanácsok.

Balogh Levente álommelóra toboroz

Az Álommeló: Új üzleti show indul az RTL-en

Már várják a jelentkezőket Az álommeló című üzleti realityműsorba, amelyben Balogh Levente keresi majd elnöki asszisztensét. Az is kiderült, milyen főnök Balogh Levente, és miért nem vágta át eddig soha senki.

Olvasson tovább
Tündér Pakk közhasznú alapítvány

Több mint 1 millió forint értékű adomány

Az "Ovinyuszi" adományoknak köszönhetően a TündérPakk közhasznú alapítvánnyal karöltve, 900.000 HUF értékben sikerült készpénzt, valamint összesen több mint 1 millió forint értékű adományt adtunk át a Szátokon található gyermekotthon lakóinak. Ezúton is köszönjük a felajánlásaikat.

Olvasson tovább
Balogh Levente aláír

Nagy értékű fogászati befektetés

Az élelmiszer- és kozmetikai ipart követően újabb területen kamatoztatja vezetői tudását Balogh Levente. Az üzletember a Front-Dent fogászati termékeket forgalmazó kereskedelmi vállalatban befektetésével indított.

Olvasson tovább
Balogh Levente

A Cápák között idei első befektetése

Négy sikeres széria után, január 8-án elstartolt a Cápák között új évada. Az RTL üzleti showműsora rögtön két befektetési ajánlattal indult. Tomán Szabina mellett Moldován András is ráharapott egy-egy üzletre.

Olvasson tovább