Befektetések

A Cápák Között üzleti show műsorban az évek alatt számos cégbe fektetett Balogh Levente,melyek a mai napig nagyon sikeresen működnek és szoros a közös együttműködés is. Ennek hatására már más a műsoron kívüli cég is kapott befektetést.

Snack Garden - Janklovics Iván

Snack Garden - Janklovics Iván

A nassolás nem bűn – csak nem mindegy, hogy mit ropogtatsz! A Snack Garden termékekkel még intenzívebben megélhetjük a már ismert ropogtatás élményét, azonban ízfokozók és más adalékanyagok nélkül. Mindez azoknak a különleges feldolgozási  eljárásoknak köszönhető, amelyek során kevesebb értékes íz, illat és tápanyag vész el. Ezért minden egyes falat különleges élményt tartogat.

Weboldal
Cremediq - Dr. Pallagi Edina

Cremediq - Dr. Pallagi Edina

Edinát 2021-ben ismertem meg a Cápák között 4. évadában. Mivel 2021-ben piacra dobtam a Szentkirályi Ásványvíz-alapú Vízangyal kozmetikumcsaládot, így azonnal tudtam, hogy Edinánál nem találhatok jobb szakembert a további termékfejlesztésekhez. Azóta közösen kifejlesztettük a Vízangyal és Cremediq kozmetikumok professzionális termékcsaládját is, ami 2022 óta elérhető a Vízangyal Beauty Szalonban.

Weboldal

Homoky Borászat - Homoky Dorka

Dorkával a Cápák között harmadik évadában ismerkedtem meg. Energiája, szaktudása, hitelessége és alázata magával ragadt. Régóta szerettem volna a borászatba beszállni és ott meghatározó piaci szereplővé válni. Dorka és családja egy kincs számomra, és a következő években sokat fognak hallani organikus borainkról.

Weboldal
Meska - Németh Emese

Meska - Németh Emese

Meska művészi pályája előtt tíz évig foglalkozott üzletfejlesztéssel, ezt a pályát végül 2018-ban hagyta maga mögött, hogy a lehető legtöbb időt tudja alkotásra szánni. Kezdetben főleg figuratív képeket készített, olajjal festett vászonra, majd később elkezdett az absztraktabb ábrázolás felé fordulni. Ma már nem csak ecsettel dolgozik. A festett vászonra mintákat vág lézervágással, így festményeken kívül betonhatású fali installációkat is készít.

Weboldal
Munch - Wettstein Albert és Perepelica Kirill

Munch - Wettstein Albert és Perepelica Kirill

A megtermelt ételek 1/3-át nem eszi meg senki. A Munch egy egyszerű megoldást kínál arra, hogy az ételgazdálkodás fenntarthatóbb legyen környezeti, társadalmi és gazdasági szempontból is. A Munch egy platform, amin keresztül vendéglátóhelyek és boltok kedvezményesen értékesítik az el nem adott, de jó minőségű ételeket.

Weboldal
Rami Wedding Dress

Rami Wedding Dress

A RAMI egy 2016-ban alapított couturebrand. Fő fókusza a magas minőségű, kézzel készült egyedi menyasszonyi és egyéb alkalmi (menyecske, koszorúslány, örömanya, tanú) ruhák tervezése gyártása. A tervező a brand mögött Ramóna, akinek legnagyobb szenvedélye, hogy felejthetetlen esküvői ruhákkal tegye emlékezetessé a nagy napot a legmagasabb haute couture sztenderdeknek megfelelően.

Weboldal
Quantum Diákszövetkezet - Bege Áron és Bőhm Zsombor

Quantum Diákszövetkezet - Bege Áron és Bőhm Zsombor

Hogy mi is az a Quantum Diákszövetkezet?
Magyarország első, 100%-ig digitális diákszövetkezete, ahol teljesen leszámoltak az adminisztrációval!

Weboldal
Vegi pont

Vegi Pont - Garzó Galatea és Gabriella

A Vegi Pontnál minden falat egészség! A Vegi Pont Kft. egy 100 %-ban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás, melynek célja a nagy- és kiskereskedők kiszolgálása magas minőségű, népszerű savanyúságokkal, amivel hozzájárulnak eredményességükhöz. Kiváló minőségű termékeik, elragadó egyéniségük, káprázatos szakértelmük és fejlődni akarásuk együttműködésünk elengedhetetlen eleme.

Weboldal
Balogh Levente aláír

Front-Dent

Az elmúlt években befektetéseimmel mindig az volt a célom, hogy gyorsan fejlődő vállalkozásokat támogassak, amelyek nyitottak az újdonságokra, és a legmodernebb megoldásokat kínálják vásárlóiknak. A Front-Dentben azonnal megláttam a lehetőséget arra, hogy elkötelezett csapatukkal közösen folytassuk az általuk megkezdett, előremutató munkát. 

Weboldal

Üzleti tanácsadás

Ha szeretné vállalkozását fellendíteni és hazánk egyik legsikeresebb vállalkozójától tanulni, jelentkezzen üzleti tanácsadásra.

  • star Sikeresebb üzlet
  • star Mentorálás
  • star Átfogó tanácsadás
  • star Online és személyesen